Čižmy

Jaromír Nohavica raz povedal: "Ladovská zima, pod okny je, kozačky na podpatku, vem ze skříně". No dobre, tú poslední časť sme si vymysleli. Ale táto obuv sa skvele hodia pod džíny, či cez ne, alebo dokonca k sukni či šatám.

Ponúkame veľké množstvo dámskych čižiem americkej značky Pleaser. Môžete si vybrať z mnohých farieb, materiálov, výšok podpätkov, s platformou alebo bez nej. Čižmy sú v zime absolútne nenahraditeľné, ale môžete si ich obuť aj na párty. Alebo si vyberte extravagantné sexi čižmy a prekvapte svojho partnera v spálni. A máme dokonca aj čižmy na leto.

Máme všetky typy čižiem: kotníkové čižmy, čižmy pod kolená, vysoké čižmy, čižmy nad kolená, ale aj čižmy na platforme a samozrejme zimné čižmy, ktoré by nemali chýbať v žiadnom dámskom šatníku. Okrem kožených čižiem ponúkame predovšetkým čižmy zo syntetických materiálov, vrátane lesklých "lakových" čižiem.

Čierne alebo hnedé čižmy vyzerajú elegantne, červené čižmy budú pôsobiť provokatívne a sexi, biele čižmy sa hodia aj k neveste, ktorá sa vydáva v zime, ružové čižmy sú roztomilé, ale máme aj strieborné čižmy, žlté, zlaté, zelené, jednoducho akékoľvek čižmy, na ktoré si spomeniete. Okrem kožených čižiem ponúkame predovšetkým čižmy zo syntetických materiálov, vrátane lesklých lakových čižiem alebo ekologickej kože.

A samozrejme máme všetky výšky - kotníkové čižmy, klasické vysoké čižmy alebo čižmy nad kolená. A to aj čižmy na platforme.

Načítávanie...
Zobraziť ako Mriežka Zoznam

Položky 97-120 z 367

Nastaviť zostupný smer
  1. Pleaser Sky-1020
    od 111 €
  2. Pleaser Radiant-1020
    od 111 €
  3. Pleaser Radiant-1005
    od 91 €
  4. Funtasma Lust-3000
    od 103 €
    Hodnotenie:
    100%
na stránku
Search engine powered by ElasticSuite