Sandále na opätku

Ste pripravená pozdvihnúť svoj sezónny štýl? Vkĺznite do sandálov na vysokom podpätku. Od výrazných gladiátorských siluet až po rafinované vzory vhodné do kancelárie, objavte najžiadanejšiu obuv sezóny a nájdite pár, ktorý podčiarkne váš vzhľad.

Spojte ich s elegantným sukňovým kostýmom a dámskou kabelkou a budete okamžite pripravená na kancelársky štýl. Doplňte ich elegantnými šperkami a vytvorte trendový celok, ktorý sa skvele hodí od pracovného stola až po večeru.

Ak sa chystáte na večierok, dodajte svojmu vzhľadu módny nádych pomocou topánok na podpätku v žiarivom odtieni alebo si zachovajte jednoduchosť s elegantnou siluetou v neutrálnej farbe. Doplňte ich nádhernými šatami a pripravte sa na večer vo veľkom štýle. Ak chcete urobiť dramatický vstup, prezrite si sandále na podpätku s platformou. Alebo si vyberte pár s pútavými detailmi - drahokamami, strategickými výrezmi, kamienkami a ďalšími prvkami - a vytvorte si vzhľad, ktorým vyrazíte dych. Zlaďte ich s elegantnými šatami na ramienkach a trblietavými šperkami a vytvorte outfit, ktorý určite upúta pozornosť. Súbor dokončite koženým opaskom s cvočkami a elegantným náramkom s manžetou, aby ste ešte viac vynikli.

Nakupujte sandále na vysokom podpätku na Botish.sk, aby ste všetky svoje ležérne aj spoločenské outfity posunuli na úplne novú úroveň.

Načítávanie...
Zobraziť ako Mriežka Zoznam

Položky 25-48 z 326

Nastaviť zostupný smer
na stránku
Search engine powered by ElasticSuite