Klasické lodičky a ihličky

Lídrom medzi dámskymi topánkami sú lodičky. Reprezentujú maximálnu ženskosť, pôvab a štýl, sú nevyhnutným doplnkom mnohých módnych kreácií. Stojí za to ich obuť na viac či menej formálne stretnutia, na párty, na divadelné predstavenie alebo návštevu filharmónie, svadobný obrad a ďalšie dôležité udalosti. Lodičky krásne ladia s večernými šatami, napr. koktejlovými šaty, ale aj s tužkovou sukňou. Každá žena v lodičkách na podpätku vyzerá veľmi elegantne!

Hoci sa móda a trendy menia každý rok, topánky na ihličkovom podpätku alebo kožené lodičky sú extrémne všestranným typom obuvi. Nemusíte sa obávať, že zrazu prestanú byť módnym trendom - sú nadčasové.

V kategórii lodičky objavíte obrovský výber dámskych lodičiek s rôzne vysokými podpätkami, z ktorých si určite vyberiete. Lodičky všemožných farieb a veľkostí podpätkov, od troch centimetrov vysokého podpätku až po 16 centimetrov vysoký podpätok kolekcie topánok Domina. U nás sa nemusíte obmedzovať bežnými farbami. Nájdete tu ako čierne lodičky, tak aj biele lodičky, strieborné lodičky, ružové lodičky alebo napríklad zlaté lodičky. Preferujete lodičky s vysokými ihlovými podpätkami alebo dávate prednosť stabilnejšej chôzi v lodičkách na širokom podpatku? Niekoľko centimetrov Vám môžu pridať tiež lodičky na platforme.

Lodičky majú zvyčajne majú nízky strih okolo prednej časti. Lodičky na podpätku sú najvyššie zo všetkých topánok na vysokých podpätkoch, ich podpätky môžu dosahovať až 20 centimetrov. Hoci tieto výšky môžu mnohým spôsobovať problémy pri chôdzi, je to cenná zručnosť vďaka účinku, ktorý opticky dokonale predlžuje nohy. Mnohé lodičky sú kvôli výške zároveň aj platformami, ale pre topánky na platforme tu máme samostatnú kategóriu.

Načítávanie...
Nakupovať podľa
Nákupné možnosti
Tvar podpätku
Cena
Zobraziť ako Mriežka Zoznam

Položky 1-24 z 34

Nastaviť zostupný smer
Page
na stránku
Search engine powered by ElasticSuite